dimarts, 31 d’octubre del 2017

TOTS SANTS I HALLOWEEN!

COM JA SABEU A L'ESCOLA ENS AGRADA CELEBRAR LES FESTES I TRADICIONS DE LA NOSTRA ILLA I AQUESTA SETMANA HEM FET UNES QUANTES COSES... AVUI HA ESTAT EL DIA DE CELEBRAR TOT EL CENRE JUNT UNA DOBLE FESTA!!

A PRIMERA HORA DEL MATÍ HEM CELEBRAT LA TRENCADA. ELS ALUMNES DE TERCER DE PRIMÀRIA ENS HAN VENGUT A BUSCAR A LA CLASSE PER FER L'ACOMPANYAMENT FINS A CAN TOMÀS PER ESMORZAR ALLÀ TOTS JUNTS DE FRUITS SECS. 
A LA TORNADA, ENS HEM TROBAT QUE ELS ALUMNES DE SISÈ DE PRIMÀRIA HAVIEN PREPARAT UNA "PÒCIMA" DE HALLOWEEN I TENIEN COSES PER VENDRE PER EL SEU VIATGE D'ESTUDIS. AVUI HEM FET PATI DIFERENT, JA QUE APROFITANT AQUESTA PARADETA DE MENJAR HEM FET PATI AMB ELS GROSSOS!!! 

DESPRÉS, ENS HEM POSAT EL NOSTRE COMPLEMENT DE HALLOWEEN I HEM ANAT A ALGUNES CLASSES A DEMANAR SI... "TENIU RES PER LES ÀNIMES?" LA VERSIÓ EIVISSENCA DE "TRUCO O TRACO". HA ESTAT UN MATÍ DIFERENT I MOLT ENTRETINGUT!!!
AQUÍ TENIU MÉS FOTOS DEL DIA D'AVUI:
https://photos.app.goo.gl/aeRLdknXqAXnVKpZ2

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CAMP D'APRENENTATGE

Varen passar una experiència inolvidable. Aquí us deixo totes les fotografies que varen fer. Moltes gràcies a tothom, i en especial a Alex p...