dilluns, 30 d’octubre del 2017

SORTIDA A SANT LLORENÇ

EL PASSAT DIVENDRES LES GIRAFES VAN FER LA PRIMERA EXCURSIÓ A L'ESCOLA!!! VAM ANAR A CA'N PERE MUSSÓN, A SANT LLORENÇ. ESTAVEN TOTS MOLT EMOCIONATS, ERA LA PRIMERA VEGADA QUE ANAVEM TOTS JUNTS AMB AUTOBÚS.


UNA VEGADA QUE VAM ARRIBAR AL BOSC, ENS VAM COL·LOCAR AL LLOC ON ELS PAPÀS ENS ESTÀVEN ESPERANT I VAM PODER ESMORZAR TOTS JUNTS DELS NOSTRES BOCATAS!!! (A MÉS, ELS PAPÀS I MAMÀS ACOMPANYANTS ENS VAN PORTAR MOLTES COSES PER MENJAR... GRACIETES!)UNA VEGADA ESMORZATS I AMB ENERGIA, VAM ANAR AL PARC QUE HI HA ENTRE ELS PINS. AL PRINCIPI ELS VA CRIDAR L'ATENCIÓ QUE NO FOS UN PARC DE COLORS, PERÒ DE SEGUIDA ES VAN FER A LA IDEA I VAN GAUDIR MOLT!


A MÉS, GRÀCIES A L'AJUDA DE TOTS ELS PAPÀS I MAMÀS QUE ENS VAN ACOMPANYAR VAM PODER FER UNA PETITA EXCURSIÓ PER VEURE ELS ASES QUE HI HA A CAN PERE MUSSÓN. AIXÒ SÍ QUE VA SER EMOCIONANT!!!


I PER ACABAR EL MATÍ, ENS VA VISITAR UNA SENYORA MOLT IMPORTANT EN AQUESTA ÈPOCA DE L'ANY: LA CASTANYERA!! VAM PODER CANTAR-LI TOTS JUNTS LA SEVA CANÇÓ I ENS VA DONAR CASTANYES TORRADES PER MENJAR. COM ES NOTAVA QUE HAVÍEN ASSATJAT LA CANÇÓ A CASA, HO VAN FER GENIAL!
I DESPRÉS D'UN MATÍ PLE D'EMOCIONS... AQUEST VA SER EL RESULTAT DE LA TORNADA...AQUÍ TENIU MÉS FOTOS DE LA SORTIDA:
https://photos.app.goo.gl/2FuzowxgYFgpsaxv1Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

TALLER PLANTA I MENJA

Avui ha vingut Juanjo a fer un taller ja que aquest any ens hem quedat sense hort. Ha estat molt enrequidor perque ha explicat moltes coses...