dimarts, 7 d’abril del 2020

UN DIMARTS DE MANUALITATS

Bon dia famílies. Un nou dimarts ja és aquí i, com sempre, us vull amb un somriure i amb energia, que tot això aviat quedarà en un malson.

No em cansaré de donar-vos les gràcies en cada entrada, perquè realment estau fent molt bona feina amb ells. I les imatges ho demostren.
Aquí teniu l'enllaç de la quarta setmana de confinament amb les vostres aportacions... de moment. Esper ampliar-ho aviat...
https://photos.app.goo.gl/gA3TaDCUZGWdRqby6

I bé, la proposta per avui va relacionada amb la Pasqua. Com ja sabeu, famílies, demà és l'últim dia de classe i comencen les vancances de Setmana Santa, unes vancances diferents i inoblidables a casa, però vacances. Per això, anam a fer avui alguna manualitat relacionada amb la Pasqua:





Aquí vos he posat algunes imatges d'algunes propostes, depenent sempre amb el material que disposau a casa. Però en aquest enllaç, n´hi ha 25 idees més per realitzar. Esper que alguna sigui factible per a vosaltres:
https://www.bebesymas.com/manualidades-y-disfraces/25-manualidades-pascua-bonitas-faciles-para-hacer-ninos

Esper que tots hagueu tinguet accès a les notes dels vostres fills/es i vull recordar que si algú ha tingut algun problema, vos podeu posar en contacte amb jo: dtorres@educaib.eu
Al igual que si algú té algun dubte i vol una tutoria... estiré encantada de solucionar-la. Estic sempre a la vostra disposició, en la distància, però estic.

Moltes gràcies famílies per tot i fins demà.

Una abraçada molt forta en especial a "mis niños"💓

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DIA DE LA DONA

La setmana passada van celebrar el 8M, ho varen fer a nivell de classe mirant uns vídeos, converses, fent uns posters, ... i entre tota l...