dimecres, 29 d’abril del 2020

DIMECRES, UN DIA MÉS PERÒ DIFERENT

Bon dia famílies, com estau? Esper que  bé. Un dia més ja és aquí i avui amb un somriure especial tothom que avui en una estona ens veim les caretes en una videoconferència. Quina emoció i quines ganes!
Ja són molts de dies de veure'ls només per fotos i no sabeu quant es troben a faltar...

Com sempre donar-vos les gràcies per tota la vostra feina. Aquí teniu les imatges d'aquesta setmana que vaig rebent tots els dies. Fantàstic.
https://photos.app.goo.gl/8rM57gfYmNGFd4xt8

I començam amb la proposta d'avui dimecres, que a més de realitzar a les 12 hores la videoconferència, ens centrarem en lògic-matemàtica. Recordau que sempre hem d'intentar realitzar propostes que siguin dinàmiques i lúdiques per a ells.

Fa unes setmanes, vaig recordar la importància de realitzar el traç dels números correctament (lateralitat i direccionalitat). Seguiu les fletxes sempre:
I la proposta d'avui va relacionada amb la impòrtancia de relacionar número amb quantitat. 
Vos propos que faceu "LA RODA DELS NÚMEROS", una manera divertida de treballar això:

Però com sempre no se del material que disposau a casa, vos propos també altres formes per fer-ho:



I per si algú ho vol treballar de manera més específica i concreta:

Una vegada "controlin" això, ja estaran preparats per realitzar operacions bàsiques com sumes i restes senzilles sense problemes (pròximament).

Així que esper veure les vostres creacions...

Ens veim en una estoneta. Recordau que la mami delegada vos enviarà el codi uns minutets abans per poder entrar a la sessió per Zoom.

Una forta abraçada 💗💗💗

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DIA DE LA DONA

La setmana passada van celebrar el 8M, ho varen fer a nivell de classe mirant uns vídeos, converses, fent uns posters, ... i entre tota l...