dimecres, 8 d’abril del 2020

LES NOSTRES EMOCIONS

Bon dia famílies, per acomiadar la setmana i abans de desitjar-vos una molt feliç Setmana Santa m’agradaria oferir-vos aquest fantàstic recurs per poder treballar amb els petits/es aquests dies, penso que és una activitat molt complerta que permet als petits expressar-se i compartir amb vosaltres estones molt màgiques...

EL TEATRET DE LES EMOCIONS

Aquesta activitat consisteix a crear un petit guinyol o teatre on representarem històries inventades pels propis nens i nenes i on apareixeran diferents emocions. 

 Per a això necessitem:

 Alguns personatges: que poden ser joguines o figuretes que tinguem a casa o marionetes o peluixos o titelles de pal que podem fer de manera casolana, per exemple amb personatges dels nostres contes preferits.









Daus: un amb les emocions bàsiques i un altre amb objectes o llocs. A continuació els tens per a imprimir i montar.





 Com es juga:

 El nen/a tria els seus personatges i tira els daus dues vegades. Ara ha d'inventar (i representar) una història on apareguin les dues emocions que li han sortit i els dos elements de l'altre dau. 


 VARIANT: "Superherois en dificultats"

Si tens figuretes de superherois/superheroïna com Spiderman, Superman, Catwoman o similars, inventarem una història on aquests personatges experimentin emocions desagradables com tristesa, por, ràbia... És important que els nens i nenes s'adonin que tots sentim totes les emocions i que aquestes no són dolentes. Pots acompanyar aquesta activitat del llibre “Tipos duros” (també tenen sentiments) que ens ajuda a trencar estereotips.


Molts i molts petons per tots i totes!!
Un enyoro💓

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

SORTIDA FINAL DE CURS

Avui hem anat en vaixell fins Cala Bassa. Al principi no sabíem si sortiríem ja que el temps no acompanyava però al final s'ha arreglat ...