divendres, 3 d’abril del 2020

UNA SETMANA MÉS

Bon dia famílies. Ja estam divendres, i fins aquí la setmana. Una setmana més. Molts d'ànims.

Com sempre, començar donant-vos les gràcies per tot el que m'enviau. Veig que sou molt obedients i feu moltes de les meves propostes. Moltíssimes gràcies pel vostre suport diari.
Les imatges actualitzades:
https://photos.app.goo.gl/9SqcGonLmHPXWFAeA

I avui faré varies propostes:
Primer de tot, vull parlar d'un moment molt important a infantil, l'assemblea. Estic segura que molts l'enyoraran, perquè és el moment que ells tenen per expressar-se, comunicar les seves inquietuds, desitjos, vivències. sentir-se escoltats...
Així que si teniu algun espai adient en la casa, podeu montar un raconet i realitzar cada dia una petita assemblea, on es parli del que es farà aquell dia, situar-nos en un calendari, temps,... la importància de les rutines.

Aquesta imatge és de l'assemblea que s'ha muntat na Silvia, mestra de l'any passat a casa seva. Guay, veritat? Algú s'anima?

Una altra proposta, famílies, és realitzar "la botella de la calma". És un ampolla antiestrès que als infants els fascina i els relaxa, així que amb la situació actual que estam ens anirà de luxe.

0
Aquest és l'enllaç amb el material que es necessita;.
https://www.guiainfantil.com/articulos/ocio/manualidades/como-hacer-una-botella-de-la-calma-o-bote-magico-para2-ninos/

I per últim, vull compartir un enllaç que ens ha enviat na Núria, la mestra d'audició i llenguatge del centre,
Aquí és treballen les pràxies infantils, és a dir, els moviments dels òrgans i músculs de la cara implicats a la parla i en la deglució.

Per descomptat, si feu alguna coseta, m'encantaria que ho compartíssiu amb jo.

Ara sí, que tingueu molt bon cap de setmana i fins dilluns.

Una abraçada molt molt forta i us trob molt a faltar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

SORTIDA FINAL DE CURS

Avui hem anat en vaixell fins Cala Bassa. Al principi no sabíem si sortiríem ja que el temps no acompanyava però al final s'ha arreglat ...