dimarts, 28 d’abril del 2020

LA SENYORA LLENGUA!


BON DIA GUAPOS I GUAPES!!!


COM ESTAU? VOS ESCRIU NA NURI, LA MESTRA D’AUDICIÓ I LLENGUATGE DE L’ESCOLA. TAL I COM US VA EXPLICAR AHIR NA DIANA, A PARTIR D’ARA ELS DIFERENTS ESPECIALISTES VOS ANIREM PROPOSANT ACTIVITATS. EN EL MEU CAS, CADA DIMARTS VOS PROPOSARÉ ALGUNA TASCA PER ESTIMULAR EL LLENGUATGE ORAL. JA SABEU QUE L’ETAPA INFANTIL ÉS UN MOMENT ÒPTIM PER A DESENVOLUPAR LA COMUNICACIÓ DELS NENS. 


AQUESTA SETMANA, VOS FAIG DOS PROPOSTES:


EN PRIMER LLOC FAREM UNA MICA DE GIMNÀSTICA AMB LA SENYORA LLENGUA. PER AIXÒ, HAUREU DE VEURE “EL CUENTO DEL GUSANITO” I IMITAR ELS DIFERENTS MOVIMENTS QUE ELS NENS DEL VÍDEO FAN AMB LA LLENGUA. FEU CLIC DAMUNT LA IMATGE PER VEURE EL CONTE:
 

https://www.youtube.com/watch?v=imz9Ii3vhTs

EN SEGON LLOC, US PROPOSO REFORÇAR EL VOCABULARI A TRAVÉS D’AQUESTA LÀMINA:
ELS NENS I NENES HAURAN DE CERCAR QUINES DE LES IMATGES CORRESPONEN AMB ELS MENJARS. US PROPOSO DIFERENTS OPCIONS: DIR EL NOM DELS ALIMENTS, IMPRIMIR (EN CAS QUE TINGUEU IMPRESORA I TINTA) EL FULL I ENCERCLAR ELS MENJARS, DIBUIXAR ELS MENJARS EN UN FOLI… EL MÉS IMPORTANT ÉS QUE ELS INFANTS PRACTIQUIN AQUEST VOCABULARI.

SI US VE DE GUST PODEU FER FOTOGRAFIES DE LES ACTIVITATS I ENVIAR-LES. 


ESPERO QUE GAUDIU AMB LA FEINA! 


FINS MOLT AVIAT!!!


NURI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CAMP D'APRENENTATGE

Varen passar una experiència inolvidable. Aquí us deixo totes les fotografies que varen fer. Moltes gràcies a tothom, i en especial a Alex p...