dimarts, 7 d’abril del 2020

UN DIMARTS DE MANUALITATS

Bon dia famílies. Un nou dimarts ja és aquí i, com sempre, us vull amb un somriure i amb energia, que tot això aviat quedarà en un malson.

No em cansaré de donar-vos les gràcies en cada entrada, perquè realment estau fent molt bona feina amb ells. I les imatges ho demostren.
Aquí teniu l'enllaç de la quarta setmana de confinament amb les vostres aportacions... de moment. Esper ampliar-ho aviat...
https://photos.app.goo.gl/gA3TaDCUZGWdRqby6

I bé, la proposta per avui va relacionada amb la Pasqua. Com ja sabeu, famílies, demà és l'últim dia de classe i comencen les vancances de Setmana Santa, unes vancances diferents i inoblidables a casa, però vacances. Per això, anam a fer avui alguna manualitat relacionada amb la Pasqua:





Aquí vos he posat algunes imatges d'algunes propostes, depenent sempre amb el material que disposau a casa. Però en aquest enllaç, n´hi ha 25 idees més per realitzar. Esper que alguna sigui factible per a vosaltres:
https://www.bebesymas.com/manualidades-y-disfraces/25-manualidades-pascua-bonitas-faciles-para-hacer-ninos

Esper que tots hagueu tinguet accès a les notes dels vostres fills/es i vull recordar que si algú ha tingut algun problema, vos podeu posar en contacte amb jo: dtorres@educaib.eu
Al igual que si algú té algun dubte i vol una tutoria... estiré encantada de solucionar-la. Estic sempre a la vostra disposició, en la distància, però estic.

Moltes gràcies famílies per tot i fins demà.

Una abraçada molt forta en especial a "mis niños"💓

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

SORTIDA FINAL DE CURS

Avui hem anat en vaixell fins Cala Bassa. Al principi no sabíem si sortiríem ja que el temps no acompanyava però al final s'ha arreglat ...