dilluns, 27 d’abril del 2020

BON INICI DE SETMANA

Bon dia famílies!
Avui, un dilluns més, i donam inici a una setmana curteta de quatre dies. Esper que estigueu tots bé, com sempre, i amb molta força.

Vull com sempre iniciar la setmana amb el resum de la vostra feina de la passada. Sou uns ARTISTES. M'han encantat els vostres contes, les vostres històries, els vostres vídeos, fins i tot vídeos editats en forma de conte... Moltíssimes gràcies famílies per tot el vostre esforç. GRÀCIES.
https://photos.app.goo.gl/Xd66yHMjRWQdNQXFA
Donam inici a una nova setmana, per tant crearé una altra carpeta amb totes les vostres tasques.

I vull comentar que a partir d'aquesta setmana s'enfocarà de manera diferent. És a dir, cada dia haurà propostes en el blog, però ens dividirem la feina entre tot l'equip de mestres que entram a la classe del mar, per diversos motius: com no saturar als infants de diferents propostes en un mateix dia, repartir-nos un poc els dies, ja que el trimestre és molt llarg i sinó ens quedaríem sense idees, determinar un poc el dies per àrees a treballar...
En conclusió, que els dilluns, dimecres i divendres, realitzarà l'entrada al blog el tutor, i els dimarts i dijous els especialistes (música, psico, audició i llenguatge, anglès).

Així que, ara sí, començam la setmana amb les propostes.
Primer de tot, especificar també que a partir d'ara les tasques dels dilluns giraran entorn a la lectoescriptura.

Però abans de començar, vull posar una breu explicació de com aprenen a escriure els infants i les diferents fases que hi ha:


Fases lectoescritura de Natividad Molina

Destacar també que a infantil es treballa sempre l'escriptura lliure i espontànea, respectant la maduresa i la fase de cada infant.

I ara sí, vist això,  la proposta d'avui és realitzar la llista de la compra, com un dictat de paraules, de forma lliure, així podreu veure en quina fase es troba.



Ja sabeu que m'encantarà veure el resultat com sempre.

També vull compartir amb vosaltres un conte. Ja que vàrem dedicar tota la setmana passada a La llegenda de Sant Jordi, remarcant el valor tradicional del cavaller que salva a la princesa. I avui toca destacar el valor de la princesa amb un conte molt divertit.

El poso en dos formats, per si voleu contar-li o preferieu veure-ho:

Las princesas tambien se tiran pedos.pdf de SandraBravo44


Esper que vos agradin les propostes d'avui i nosaltres ens tornam a veure dimecres. Fins aviat 💗

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DIA DE LA DONA

La setmana passada van celebrar el 8M, ho varen fer a nivell de classe mirant uns vídeos, converses, fent uns posters, ... i entre tota l...