dimecres, 8 d’abril del 2020

LES NOSTRES EMOCIONS

Bon dia famílies, per acomiadar la setmana i abans de desitjar-vos una molt feliç Setmana Santa m’agradaria oferir-vos aquest fantàstic recurs per poder treballar amb els petits/es aquests dies, penso que és una activitat molt complerta que permet als petits expressar-se i compartir amb vosaltres estones molt màgiques...

EL TEATRET DE LES EMOCIONS

Aquesta activitat consisteix a crear un petit guinyol o teatre on representarem històries inventades pels propis nens i nenes i on apareixeran diferents emocions. 

 Per a això necessitem:

 Alguns personatges: que poden ser joguines o figuretes que tinguem a casa o marionetes o peluixos o titelles de pal que podem fer de manera casolana, per exemple amb personatges dels nostres contes preferits.









Daus: un amb les emocions bàsiques i un altre amb objectes o llocs. A continuació els tens per a imprimir i montar.





 Com es juga:

 El nen/a tria els seus personatges i tira els daus dues vegades. Ara ha d'inventar (i representar) una història on apareguin les dues emocions que li han sortit i els dos elements de l'altre dau. 


 VARIANT: "Superherois en dificultats"

Si tens figuretes de superherois/superheroïna com Spiderman, Superman, Catwoman o similars, inventarem una història on aquests personatges experimentin emocions desagradables com tristesa, por, ràbia... És important que els nens i nenes s'adonin que tots sentim totes les emocions i que aquestes no són dolentes. Pots acompanyar aquesta activitat del llibre “Tipos duros” (també tenen sentiments) que ens ajuda a trencar estereotips.


Molts i molts petons per tots i totes!!
Un enyoro💓

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DIA DEL LLIBRE. SANT JORDI

Avui, 23 d'abril DIA INTERNACIONAL DEL LLIBRE ho hem celebrat en la nostra escola. Ha vingut la meva mare a contar un conte i unes canç...