dimecres, 22 d’abril del 2020

UN DIMECRÉS MÉS

Bon dia famílies.
Dimecres, un nou dia, i com a tal una nova proposta.

Esper que tingueu un bon dia, ja he començat a cridar-vos per telèfon i la veritat que estic molt contenta de veure que estau tots bé i d'escoltar-vos. Tant de bo fos diferent la situació, però ens hem d'adaptar a com és i de la millor manera possible. Durant aquests dies intentaré parlar amb tots vosaltres.

Com sempre, donar-vos les gràcies per la vostra feina. Aquí us record l'enllaç amb tot el que m'enviau per si entre els uns i els altres us donen més idees:
https://photos.app.goo.gl/Xd66yHMjRWQdNQXFA

I començam amb la proposta d'avui de la setmana temàtica. Ahir ho vàrem dedicar més a manualitats dels personatges, i avui ho farem un poquet d'una forma més didàctica. Realitzarem alguna tasca d'aquest tipus:



Podem treballar la lectoescriptura amb alguna d'aquestes idees.








O el raonament lògicmatemàtic amb algunes d'aquestes.

Per descomptat, sóc conscient que molts no teniu impressora, però ho podeu intentar fer en un full o llibreta, o alguna cosa semblant. Són només idees de formes de treballar el dia del Sant Jordi d'una manera més específica.

També us facilito aquesta cançó de La llegenda de Sant Jordi de na Damaris Gelabert. Ella és una cantant que a Educació Infantil escoltam molt, per si voleu cercar coses d'ella a youtube. Moltes cançons els infants les coneixeran.


Moltes gràcies per tot. No dubteu en posar-vos en contacte amb jo per qualsevol cosa: dtorres@educaib.eu. I fins demà💗

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

QUÈ TREBALLAREM AQUEST 3r TRIMESTRE?

Aquí teniu un quadre amb els principals sabers que hem començat a treballar aquest 3r trimestre per tal que pugueu dur un seguiment i els pu...