dilluns, 20 d’abril del 2020

UN NOU TRIMESTRE

Un nou trimestre ja és aquí.

Bon dia famílies. Com està la classe del mar? Com han anat les "vacances"? Esper que estigueu tots bé i sobretot amb molts d'ànims. No sabeu quant vos trob a faltar...
Avui comença un nou trimestre, un trimestre que segurament serà llarg i diferent per les circumstàncies, però que intentarem portar-ho de la millor forma possible, no fa falta que digui, que jo estiré operativa per a vosaltres en qualsevol moment: dtorres@educaib.eu, no dubteu. 
Encara que lamentablement no sigui físicament, estiré.

Aquesta setmana hauria de ser, en circumstàncies normals, una setmana especial, una setmana dedicada al dia del llibre i a Sant Jordi, que és el pròxim dia 23 d'abril. Hi havia moltes coses programades que s'han quedat a l'aire...
Per això, realitzarem activitats i farem una menció especial al dia del llibre.

El primer de tot que hauran de fer la classe del mar és agafar un conte i "llegir-lo", segur que teniu algun per casa.
Després hauran de fer un dibuixet del conte que han llegit (o escoltat), amb el títol del conte i escriure també els personatges principals d'aquest.

També vos facilito l'enllaç del conte "La llegenda de Sant Jordi". Molts ja el coneixen, però és tradició contar-ho en aquestes dates.


Per descomptat, si voleu compartir amb jo, qualsevol cosa, imatge, tasca... estiré més que encantada. És més ho necessito, ja que aquest trimestre els hauré d'avaluar telemàticament.

I comentar-vos que l'equip d'educació infantil estam treballant per veure com enfocar aquest trimestre de la millor manera possible per a ells, i a per a vosaltres, i que aviat rebreu noves instruccions.

Moltes gràcies famílies pel vostre suport. I a pel tercer trimestre amb força

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DIA DE LA DONA

La setmana passada van celebrar el 8M, ho varen fer a nivell de classe mirant uns vídeos, converses, fent uns posters, ... i entre tota l...