divendres, 3 d’abril del 2020

UNA SETMANA MÉS

Bon dia famílies. Ja estam divendres, i fins aquí la setmana. Una setmana més. Molts d'ànims.

Com sempre, començar donant-vos les gràcies per tot el que m'enviau. Veig que sou molt obedients i feu moltes de les meves propostes. Moltíssimes gràcies pel vostre suport diari.
Les imatges actualitzades:
https://photos.app.goo.gl/9SqcGonLmHPXWFAeA

I avui faré varies propostes:
Primer de tot, vull parlar d'un moment molt important a infantil, l'assemblea. Estic segura que molts l'enyoraran, perquè és el moment que ells tenen per expressar-se, comunicar les seves inquietuds, desitjos, vivències. sentir-se escoltats...
Així que si teniu algun espai adient en la casa, podeu montar un raconet i realitzar cada dia una petita assemblea, on es parli del que es farà aquell dia, situar-nos en un calendari, temps,... la importància de les rutines.

Aquesta imatge és de l'assemblea que s'ha muntat na Silvia, mestra de l'any passat a casa seva. Guay, veritat? Algú s'anima?

Una altra proposta, famílies, és realitzar "la botella de la calma". És un ampolla antiestrès que als infants els fascina i els relaxa, així que amb la situació actual que estam ens anirà de luxe.

0
Aquest és l'enllaç amb el material que es necessita;.
https://www.guiainfantil.com/articulos/ocio/manualidades/como-hacer-una-botella-de-la-calma-o-bote-magico-para2-ninos/

I per últim, vull compartir un enllaç que ens ha enviat na Núria, la mestra d'audició i llenguatge del centre,
Aquí és treballen les pràxies infantils, és a dir, els moviments dels òrgans i músculs de la cara implicats a la parla i en la deglució.

Per descomptat, si feu alguna coseta, m'encantaria que ho compartíssiu amb jo.

Ara sí, que tingueu molt bon cap de setmana i fins dilluns.

Una abraçada molt molt forta i us trob molt a faltar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DIA DE LA DONA

La setmana passada van celebrar el 8M, ho varen fer a nivell de classe mirant uns vídeos, converses, fent uns posters, ... i entre tota l...